Delovni čas
od 9.00 - 12.00 in 14.00 do 17.00
Pokličite nas
07 81 60 606
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Z vami še od leta 1990

Kolesarski center

Družina Traven je družina trgovcev že od nekdaj. Ivan Traven je že v začetku 20. stoletja imel dve trgovini z mešanim blagom na Ptujski Gori in sosednjih Narapljah. Po koncu druge svetovne vojne je bilo premoženje nacionalizirano in družina je ostala brez edinega vira prihodkov.

Trgovina s športno opremo je dejavnost, s katero se v družini Traven ukvarjamo že od leta 1990. V začetku je bila to predvsem specializirana trgovina s kolesi, rezervnimi deli, kolesarsko opremo in servisom koles, kasneje se je ponudba razširila še na pohodniško opremo ter opremo za ribiče.

V letu 2006 je vpeljan družinski posel prevzel sin Matjaž, ki je uredil Kolesarski center Sevnica na Kvedrovi cesti 37 v Sevnici. Na novi lokaciji je bila ponudba temeljito prenovljena.

Na voljo so najbolj uveljavljene in cenjene blagovne znamke koles za katere je zagotovljen hiter in kakovosten servis ter nadomestni deli.

Dopolnitev ponudbe predstavljajo kolesarska oblačila, obutev, očala, čelade, rokavice  in bogat izbor druge kolesarske in ribiške opreme ter artiklov za pikado. Edini v Sloveniji ponujamo tudi prikupno družinsko igro Stiga play off namizni hokej.

Nudimo vam tudi zelo kvaliteten servis smuči in desk, v veselem decembru pa tudi pirotehnične izdelke.

Strankam pa že od leta 2001 nudimo tudi kvalitetno svetovanje, prodajo in izvedbo del s premazi Thermoshield.
 
Strankam pa že nekaj let ponujamo v najem klasična in električna kolesa, nosilce koles za na kljuko in streho, strešne kovčke,

Ker je v nas že nekaj časa tlela želja po širitvi naše dejavnosti, smo se 19. marca 2010 veselili otvoritve velike in moderne kolesarske trgovine v Krškem, ki smo jo 2.9.2019 prestavili na novo lokacijo na Cesto krških žrtev 137 – v stavbi bivše Kovinarske.
 
Ponudba v Krškem je podobna kot v Sevnici, le da imamo zaradi večjega prostora razstavljenih več različnih artiklov.

Potrudili se bomo, da boste iz trgovine odšli dobre volje.

Ekipa kolesarskega centra Sevnica in Krško.
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×