Delovni čas
od 9.00 - 12.00 in 14.00 do 17.00
Pokličite nas
07 81 60 606
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Redno vzdrževanje in servisiranje koles podaljša njihovo življensko dobo in zagotavlja kar največji užitek ob vožnji.

Prodaja koles in kolesarske opreme

Kolo omogoča najbolj učinkovit način transporta človeka. Lahko se zoperstavlja klimatskim spremembam, rešuje mestno prenatrpanost in ohranja človeka v dobri kondiciji, kar je v današnjem tempu življenja še kako pomembno.

Za nakup avtomobila, plačilo davkov, njegovega vzdrževanja in goriva porabimo več denarja, kot ga bomo kadarkoli porabili za javni prevoz.Približno v 50 % primerov se vozila uporabljajo za poti, ki so krajše od 5 km. To razdaljo pa zlahka prekolesarimo.

Kolo nas združuje in nam hkrati dovoljuje, da pobegnemo ter sami uživamo prekrasne trenutke v naravi. Svet je s kolesa povsem drugačen kot iz avtomobila.

Da bo vaš dragocen prosti čas, ki ga namenite kolesarjenju preživet kakovostno in z nasmehom na obrazu poskrbimo v našem kolesarskem centru v Sevnici in Krškem, kjer vam nudimo najboljše od izbranega.

KOLESARSKI CENTER SEVNICA in KOLESARSKI CENTER KRŠKO

V naših kolesarskih centrih dobite kvalitetna kolesa zelo priznanih blagovnih znamk. Prav tako ponujamo vso kolesarsko opremo tako za rekreativne kot za bolj resne kolesarje. Obenem vam nudimo tudi vrhunski servis koles. Zamenjamo pa tudi kakšen plašč in zračnico na otroškem ali invalidskem vozičku in na dandanes vse bolj popularnih električnih skirojih.

SPLETNA TRGOVINA BIKEBROTHERS.SI

Da bi se približali našim kupcem širom Slovenije smo v letu 2010 predstavili našo spletno trgovino na naslovu www.BikeBrothers.si. Glavnina naše ponudbe je predstavljena v spletni trgovini, če pa se oglasite v naših kolesarskih centrih pa boste zagotovo našli še veliko zanimivega, kar spletna trgovina ne ponuja.
POGLEJTE TRGOVINO
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×